Selskabslokaler

Barnedåb/bryllup/konfirmation/mødelokaler
300 m2 historiske lokaler med udsigt til Frederiksberg Have

Se menu og vinkort nedenfor.

Se bordopstilling her

Kapacitet

Vi anbefaler maximum på 50 siddende gæster til selskaber for at få den bedste oplevelse.
Vi har mulighed for at dække op til 60 siddende gæster, men det betyder at man nogen steder sidder lidt tæt.
Ved stående reception kan lokalet rumme lidt ekstra personer.

Menukort

Funders Brunchbuffet

Menuen

  • Røget laks med spidskål og persillecreme
  • 3 slags pølser med kompot af løg og oliven
  • Røræg
  • Ristede brunchpølser
  • Hash brown potatoes med sprød bacon
  • Et udvalg af oste med nødder og grønt
  • Årstidsbaseret frugtsalat med skyr rørt med honning og vanilje
  • Pandekager med sirup
  • Marmelade
  • Friskbagte rugbrødsboller og kerneboller
  • Udvalg af friskbagte croissants / pain au chocolat / scones
  • Kaffe og te ad libitum
  • Isvand kunne vi ikke drømme om, at tage betaling for

Kr. 328 pr. person
_

Det gode tilvalg
(afregnes kun efter forbrug)

  • En drikkevarebuffet sammensat af dejlige varianter indenfor juice og saft
  • Eller hvad med vores lækre Spumante
  • Brunch rimer næsten på bobler
  • Som udgangspunkt har vi har møjsommeligt udvalgt alle vores drikkevarer
  • Vi har det meste, det er lækkert og der afregnes kun efter forbrug

BESTIL HER

Funders Landbuffet (velegnet til konfirmation)

Menuen
Forret

  • Krydderbagt laks med creme af stenbiderrogn og ramsløg

Hovedretter
(vælg to af tre kødretter)

  • Rosmarinstegt unghanebryst
  • Kalvecuvette stegt med friske urter
  • Grillet marineret svinemørbrad
  • Tzatziki rørt med mynte
  • Små stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
  • Caecarsalat med høvlet parmesan, hvidløgscroutoner, honningristede cashewnødder og mormordressing
  • Perlespelt med soltørrede tomater, hvid balsamico og røgede mandler
  • Hjemmebagt brød og smør

Desserter

  • Rarbarbertimbale med vaniljecreme
    eller
  • Chokolademousse med pære, solbær og mynte

Kr. 338,- pr. person

Muligt tilvalg

  • 3 slags oste med nødder i honning
    Pris pr. person kr. 38,-
    _

Det gode tilvalg
(afregnes kun efter forbrug)

  • Servicer dine gæster med et lækkert glas Spumante som velkomst
  • Lad os arrangere en drikkevarebuffet sammensat af vores dejlige udvalg af øl måske en pilsner og en Pale Ale?
  • Hvidvinen er allerede lagt på køl og rødvinen skal blot skænkes
  • Vi har økologisk saft og mere gængse læskedrikke
  • Som udgangspunkt har vi har møjsommeligt udvalgt alle vores drikkevarer
  • Vi har det meste, det er lækkert og der afregnes kun efter forbrug

BESTIL HER

Tilbage til oversigt

Funders Slotsbuffet

Menuen
Forret

  • Tynde skiver af laks med urteolie, høvlet parmesan og stegte mandler
  • Torskerillette med syltede kål og persillecreme

Hovedretter
(vælg to af tre kødretter)

  • Helstegt oksefilet med sauce bordelaise
  • Grillet kalveculotte med mild sennepscreme
  • Hanebryst fyldt med mozzarella og parmaskinke
  • Knuste kartofler rørt med urter
  • Salater med tørrede kirsebær, sprøde jordskokker og græskarkerner
  • Æble og fennikel salat i honning og appelsin
  • Bagte gulerødder toppet med rygeost og brøndkarse
  • Bulgur vendt med stegte svampe, mynte og grillede peberfrugter
  • Hjemmebagt brød og smør

Desserter

  • Citrontærte med karamel, ristede mandler, pærer og vanilje samt myntecreme
    eller
  • Gateau Marcel med hindbærsirup, grillet ananas og bagte rabarber i egen sirup

Kr. 358,- pr. person

Muligt tilvalg

  • Et udvalg af modne oste fra nær og fjern med oliven

Pris pr. person kr. 38,-
_

Det gode tilvalg
(afregnes kun efter forbrug)

  • Servicer dine gæster med et lækkert glas Spumante som velkomst
  • Hvidvinen er allerede lagt på køl og rødvinen skal blot skænkes
  • Lad os arrangere en drikkevarebuffet sammensat af vores lækre udvalg af øl måske en pilsner og en Pale Ale?
  • Vi har økologisk saft og mere gængse læskedrikke
  • Som udgangspunkt har vi har møjsommeligt udvalgt alle vores drikkevarer
  • Vi har det meste, det er lækkert og der afregnes kun efter forbrug 🙂

BESTIL HER

Tilbage til oversigt

Funders Frokost (årstidsbestemt)

Menuen

  • Krydderbagt laks med creme af stenbiderrogn og ramsløg
  • Grillet hanebryst med spidskål og peberrod.
  • Vildtterrine med kompot af løg og svampe
  • Rimmet oksefilet med tomatsalsa, basilikumolie og høvlet parmesan
  • Saltbagte små kartofler i rosmarin og citron, dertil yoghurt med agurk og mynte
  • Perlespelt med granatæbler, friterede rødbeder og friske krydderurter
  • Nyplukket salat med tørrede tranebær og hvidløgs brødcroutoner
  • Udvalgt oste med mandler
  • Hjemmebagt brød samt smør.

Kr. 338,- pr. person

BESTIL HER

Tilbage til oversigt

Funders kanapeer til reception

  • Laks i mojosauce og persille.
  • Thailandske fiskekager med lime, basilikum og sød Chillisauce.
  • Sprøde croutoner med laksetatar og citron dildcreme.
  • Blinis med stenbiderrogn, rygeost og syltet fennikel.
  • Gratinerede grønne asparges med Parmaskinke.
  • Gravet okseinderlår med mynte/agurkecreme.
  • Kalvefrikadeller rørt med rødkarry og friske krydderurter.
  • Butterdejsnegle med oliventapanade og høvlet parmesan.
  • Krydrede koftaer med yoghurt mynte.
  • Okse kebab med basilikumolie.
  • Kyllingestykker i sesam med sursød sauce.
  • Stromboli-focaccia med mozzarella og parmaskinke.
  • Udvalgte oste med grønt. Små kager med blåskimmel og syltet pære.
  • Hvid chokoladetrøffel med nødder og karamel.
  • Mazarin toppet med appelsintrøffelcreme og årstidens frugt.
  • Triangler med hvid chokolade, praline og ristede hvede flager.

Vores kanapeer er lavet med kærlighed og vi kan i fællesskab afgøre hvor mange kanapeer vi bør sigte efter pr. person. Dette afhænger naturligvis meget af tidspunkt på dagen og hvilken form for reception der er tale om.

Pris
5 stk. kr. 188,-
7 stk kr. 258,-
9 stk kr. 328,-

 

Mindehøjtidelighed på Funder

Mindehøjtidelighed på Funder Vi har de bedste omgivelser til en mindehøjtidelighed på Funder Frederiksberg.

I får lokalerne for jer selv og det føles næsten som at være hjemme.

Vi anbefaler en opdækning i receptionsstil med mulighed for både at stå og sidde.

Vores erfaring siger os at det vigtigt at få talt med lidt flere personer på en dag som denne end det ellers er.

Vi kan naturligvis også dække op så alle kan sidde ned. Dog max. til 60 siddende personer.

Vi sørger for små sandwich og kage og kaffe og te ad libitum.

Version 1
2 små sandwich pr. gæst og 1 stykke kage, dertil kaffe og te ad libitum.
Pris kr. 198,- pr. person

Version 2
3 små sandwich pr. gæst og 1 stykke kage, dertil kaffe og te ad libitum.
Pris kr. 218,- pr. person

Vi anretter en drikkevarebuffet efter jeres ønske, som afregnes efter forbrug.

Vi kan servere alle former for drikkevarer til rimelige priser.

Vinkort

Sacchetto Prosecco Brut (Italien)

Filiberto Sacchetto og hans søn Paolo leder vinhuset Sacchetto Vini. En topmoderne vingård som vinificerer vine fra både Veneto og Friuli- provinsen. Stilmæssigt er Sacchetto-vinene rene og intenst frugtige hovedvægten lagt på elegance og sprødhed.

Vinen laves på 100% Prosecco druen. Denne spumante er lavet efter charmatmetoden, hvor trykket bygges op på store tanke, inden vinen hældes på flaske.

Vinen er liflig, let og læskende – en dejlig mousserende vin med god, frisk frugt og fine, stadige bobler. Dens lette imødekommenhed har gjort Prosecco til en god ledsager på terrassen eller som en velkomst til gæsterne, men er også egnet som ledsager til fiskeretter, hvidt kød kød og grøntsager.

Pris kr. 348,-

Collet Champagne Brut (Frankrig)

Collet Champagne blev grundlagt i 1921 som det første Champagne kooperativ i en tid domineret af magtfulde familieejede producenter i Champagne regionen. Collet Champagne drives den dag i dag som kooperativ, hvor bønderne selv har indflydelse på driften og husets
overordnet udvikling.

Collet Brut er lagret i 3 år, væsentlig længere tid end kravet på 15 måneder. Lagringen finder sted i mørke og perfekt tempererede kalkstens kældre som blev bygget for mere end 100 år siden.

Denne champagne fremstår med en sart farve med toner af rav, næsen er krydret med toner af smør og citrus.

Smagen er frisk og kraftfuld med en god balance.

Pris kr. 578,-

Saint Marc Sauvignon Blanc (Frankrig)

Klassisk og intens hvidvin fra Foncalieu i det sydlige Frankrig.

Les Vignobles Foncalieu er et kooperativ forankret i hjertet af Languedoc. Deres område strækker sig fra Corbières-massivet til bredden af Middelhavet, fra Mistral bjergskråninger til de solbeskinnede sletter mellem Carcassonne og Béziers.

Det er i hjertet af disse landskaber, som ligger mellem hav og bjerge, at alle Les Vignobles Foncalieu’s vinproducenter hver dag plejer deres vinstokke for at kunne tilbyde Les Vignobles Foncalieu druer af høj kvalitet til vinproduktionen.

Les Vignobles Foncalieu blev grundlagt 1967 og i dag dyrker deres 650 vinbønder markerne i Languedoc området, som i alt strækker sig over 4000 hektar.

Saint Marc Sauvignon Blanc er en dejlige hvidvin som straks giver indtryk af forår, friskt græs, sten og nyudsprunget bøgeblade.

Smagen er tør, men med en overraskende let fylde. Smagen ledes hen imod honningmelon og stenfrugter med en yderst fornuftig balance og en blød afrunding ved hver eneste tår.

Pris kr. 298,-

OHH POITOU, Sauvignon Blanc (Frankrig)

Vinen er meget aromatisk med toner af blomster og frugt. På tungen opleves vinen som sprød og livlig, karakteristisk for druer høstet når de har modnet optimalt.

Særdeles velegnet som aperitif men også god til fisk og skaldyr og lyst kød.

Vinen kommer bedst til sin ret hvis den serveres ved 10-12 grader.

Pris kr. 378,-

Tiroliro Vinho Verde (Portugal)

Man er ikke i tvivl om at man er landet hos Casa De Vila Verde, når man triller op af den lange allé mod vingården som er omgivet af hortensier. Gården ligger cirka 40 km fra Porto i hjertet af Vinhos Verdes. Området er den ældste vin producerende region i Portugal, hvis man ser bort fra Portvinsproduktionen.

Duften rammer næsen med det samme og er fuld af blomster. Vinen er frisk og frugtagtig i smagen med en dejlig forfriskende syre.

Perfekt til friske salater, hvid fisk, friske råvarer og har generelt en bred kombi mellem mad og vin.

Pris kr. 348,-

Domaine Dusenbach Riesling (Frankrig)

En pragtfuld 100 % Riesling fra Alsace i Frankrig. Den har en dejlig integreret duft af petroleum og man fornemmer den sprøde citrus, skifer samt let skovbund. 

Smagen er dejlig tør, frisk og livlig høj syre.

Pris kr. 398,-

Pasquier Desvignes Bourgogne Chardonnay (Frankrig)

Pasquier Desvignes laver selvfølgelig deres Bourgogne hvidvin på Chardonnay. Jordbunden består af kalksten og ler-kalksten. Vinen har en let gylden gul farve med reflekser af smaragd.

En kompleks duft af blomster og frugter samt med noter af tør frugt og et fint strejf af vanilje.

Flot og fuld krop med et strejf af mineraler og en lys og langvarig frisk finish.

Pris kr. 358,-

Saint Marc Syrah Rosé (Sydfrankrig)

Semi-tør rosevin af meget høj kvalitet med lokkende laksefarve, saftig, frugtagtig smag og meget frisk aroma. Vinen er fremstillet af 100% Syrah dyrket på tør grusjord i Languedoc.

Saint Marc har ramt en ægte “sommerbasker”. Vinen er lavet vegan style. Det vil sige at man ikke klare vinen med æggehvider, som man før har brugt i traditionel vinfremstilling.

Pris kr. 348,-

Ancora Chiaretto Rosé (Italien)

Chiaretto druerne er nøje udvalgt fra vinmarkerne i Lombardia regionen i det nordlige Italien.

Roséen har en god volumen med en frisk ren og halvtør finish.

Den er lavet på 100% Chiaretto og passer naturligvis perfekt til terrassen og sommerens salat og grill retter.

Pris kr. 348,-

Saint Marc Cabernet Sauvignon (Frankrig)

Les Vignobles Foncalieu er et kooperativ belligende i hjertet af Languedoc.

Siden 2007 har Les Vignobles Foncalieu forpligtet sig selv til bæredygtighed vindyrkning. De forsøger i samarbejde med vingårdene at implementere bæredygtige vindyrkningsmetoder, herunder beskyttelse af biodiversitet, drypvanding m.m.

Bæredygtige metoder til bekæmpelse af drueorm er blot et eksempel på Foncalieu’s engagement i miljøvenlig dyrkning. Samtidig fortsætter de deres bestræbelser på at flytte en større og større del af deres vinmarker til økologisk produktion.

Deres Cabernet Sauvignon fra Saint Marc har skønne varme noter af sorte bær såsom solbær, brombær og sorte kirsebær.

Smagen er medium kraftig, med et mellemniveau af tannin. Rødvinen er dejlig tør og har en balanceret syre, som gør den god til oksekød, kalvekød og pastaretter.  

Pris kr. 298,-

Ca Del Fongo Ripasso (Italien)

Vinen en Ripasso, hvilket betyder at vinen har gæret sammen med drueresterne fra de kraftige Amaroner. Med denne vin er der tale om en Classico Superiore som betyder, at vinen kommer fra det bedste område, når det gælder produktion af Valpolicella, og vinen opfylder de strengeste krav fra området.
Alt dette giver en smag og en karakter som ligger midt i mellem en Amarone og en Valpolicella.

Druesammensætning: 60% Corvina, 30% Rondinella, 5% Molinara samt 5 % lokale druer. Farven er smuk rubinrød med lidt teglfarve i kanten. Duften er præget af modne svesker og kirsebær. Smagen er kødfuld og fed, med en skøn varm let krydret og sødmefuld eftersmag.

Vinavisen skrev: “Moden, blød og frugtagtig rødvin med noter af rosiner og kirsebær og fornemt afbalanceret struktur. En dejlig vin til gode kødretter.”

Pris kr. 448,-

Ca Del Fongo Amarone (Italien)

Der er her tale om en Amarone. Det betyder, at vinen er lavet af de bedste druer og har gæret sammen med drueresterne. Det er denne proces, som giver de kraftige Amaroner. Det betyder dermed også, at vi har at gøre med en DOCG, hvilket er den højeste vinklasse i Italien og vinen opfylder dermed de strengeste krav i området.

Vinen er desuden en Classico, hvilket fortæller at den stammer fra det oprindelige historiske område. Classico vine er typisk mere intense i smagen.

Vinen har smag af masser af frugt og mørke bær med god sødmefuld eftersmag. Dette er ikke en yndefuld vin, men en maskulin og pompøs rødvin.

Pris kr. 658,-

Finca Museum Museum Reserva (Spanien)

Spanien er blevet større – de ”nye” områder som Cigales, Ribera del Duero og Toro er med sikkerhed vindistrikter, hvorfra nogle af verdens bedste vine vil komme fra. Navne som Pingus og Vega Sicilia er allerede stjerner på vinhimlen, og flere vil komme til.

Museum Real Reserva er lavet på 100% Tinta del Pais (Tempranillo) fra 50-60 år gamle vinstokke. Vinen lagrer 24 måneder i nye franske fade.

For at bibeholde så mange smagsnuancer som muligt filtreres vinen ikke inden den kommer på flaske. En helt igennem unik vin som udover en meget flot mørkrød farve også tilbyder et hav af smags og duftnuancer som toast, kanel, mørke og røde bær, kakao og kaffe.

Pris kr. 478,-

Pasquier Desvignes Bourgogne (Frankrig)

Bourgogne var det første vindyrkningsområde, hvor familien Pasquier Desvignes var til stede. Den berømte Bourgogne druesort Pinot Noir er naturligvis udgangspunktet for deres rødvin, som har en smuk kirsebærrød farve med lette nuancer af rød mursten.

Har en intens aroma, som bl.a. frembringer solbær blandet med fine krydderier. En generøs og blød krop med en langvarig aromatisk finish.

Pris kr. 378,-

Taltarni T-series Shiraz (Australien)

T-series besidder alt det som australske Taltarni er kendt for i deres røde vine: Dyb rød farve, masser af frugt, kompleksitet og med toner af solbær, blomme og mokka.

Da vinen er fra 2019 er den friske grønne peberfrugt dejlig forfriskende og giver et godt krydret og spidst indtryk helt i balance. T-series Shiraz er en vin med stor dybde og koncentration. Druerne som høstes i Heathcote Victoria, bliver nænsomt presset og afkøles efterfølgende let for at bibeholde friskhed og bløde tanniner.

Vinen lagrer på franske egefade for at opnå en optimal kompleksitet og for at tilføre rund vanilje og mokka karakter. Den har gennemgået malolaktisk gæring, hvilket giver en dejlig blødhed i smagen.

Pris kr. 378,-

Yellow Rock Californien (USA)

4 druer, Zinfandel, Cabernet, Merlot og Syrah giver hvert deres kant til vinen. Det søde/danskermarmelade fra zinfandelen, det mørke frugt fra caberneten, blødheden fra merloten og det lidt krydrede fra syrahen.

Denne vin rammer meget bredt både kvinder og mænd.

Pris kr. 348,-

Domaine Les Landes Muscat 0,5 l (Frankrig)

Muscat er formentlig den ældste drue i verden anvendt til vinproduktion. Den findes i både grøn og blå udgave, men den grønne er den klart mest udbredte. Muscat Blanc à Petits Grains anses for at være den fineste og meget heldigt er det, at vores dejlige Domaine Les Landes er af netop denne sort.

Dyrket i Languedoc-Roussillon i det sydlige Frankrig har vi at gøre med en absolut kvalitetsdessertvin.

Gylden nærmest mørkegul farve. Duft af ananas og lign. eksotiske frugter og noter af appelsinskal. Frisk og fyldig med aromaer af blomster og især honning. En sødmefyldt vin med masser af kvalitet i smagen.

Pris kr. 298,-

F-Martins Tawny portvin (Portugal)

F-Martin er fra byen Vila Nova de Gaia klods op af floden Douro og lige ud til havet. Byen er spækket med kældre, hvor man kan få smagninger og rundvisninger.

Den er nøddeagtig uden at være spritet og med en let mandelolie i duften. Rendyrket teglfarvet kærlighed på flaske!

Martins Tawny Porto er lagret i minimum 3 år, hvilket resulterer i en kraftigere smag, som giver en perfekt harmoni imellem de mange delikate smage.

Pris kr. 348,-

“Vi har brugt FUNDER til seminarer og stormøder. Der er professionel service og god stemning i lokalerne.”
Thomas Breinholdt
Producent Blu
“Tusind tak for et dejligt arrangement! Maden smagte skønt og blev revet væk. Og så kan jeg virkelig ikke rose dit personale nok!”
Hannah Svinth-Værge
Bryllupsreception
“TV 2 bruger FUNDER jævnligt og sætter stor pris på den behagelige og personlige betjening. At stedet så oven i købet ligger smukt ved Frederiksberg Have er ikke ligefrem en ulempe”
Palle Strøm
Programdirektør TV2
“Hvis kreativiteten ikke skal låses fast i de vante omgivelser, så benytter vi FUNDER som alternativ. Og så er det fantastisk kaffe og god mad.”
Peter Aarø-Hansen
Adm. Direktør Ims Learning
“Det var et super fint arrangement i går. Fin opdækning, sød betjening og super lækker mad”
Betina Sand
Barnedåb
Frederiksberg Have

Frederiksberg Runddel 3A
2000 Frederiksberg
Telefon +45 53 59 03 63

Send mail her

Vester Voldgade

Vester Voldgade 87
1552 København V
Telefon +45 53 55 36 80

Send mail her



Ishus Frederiksberg have

Smallebakken, Frederiksberg Have 2000 Frederiksberg
Telefon +45 53 59 03 63

Send mail her